Single wintersport groepsreis 2021

Een single wintersport groepsreis 2021 boeken?

Het is nu 7 december 2021 en langzaam aan krijgen we meer inzicht in het aanbod single wintersport groepsreizen voor de komende maanden. De grote vraag is, gaan de single wintersport groepsreizen in 2021 door en welke beperkende maatregelen brengt het coronavirus met zich mee? Kan je een alleenstaanden groepsreis met kerstmis boeken en van sneeuwpret, skiplezier en apres ski genieten?

Single wintersport groepsreis 2021 bij Estivant boeken.

Estivant, specialist in single reizen voor de zomer en de winter, heeft 9 goede verzorgde single skivakanties in haar programma staan. Je kunt kiezen voor een 8 daagse coronaproof single wintersportvakantie Oostenrijk of Italië. Verblijf in een luxe hotel met sauna, stoombad of jacuzzi of in een berg hotel direct aan de piste. Je kunt bij Estivant een volledig verzorgde single skivakantie boeken.


single wintersport van 35 tot 55 jaar

Tirol, Dolomieten en Salzburgerland.

De top bestemmingen bij Estivant liggen in Tirol, de Dolomieten en Salzburgerland. Als je zo een wintersport groepsreis bij Estivant boekt, maak je deel uit van een groep leeftijdsgenoten. Er wordt naar gestreefd groepen samen te stellen in dezelfde leeftijdscategorie en een ongeveer gelijk aan tal single vrouwen en mannen.

Single wintersport groepsreis VillaVibis

VillaVibis presenteert zich als single reis specialist voor hoger opgeleiden. Als je je thuis voelt bij een reisorganisatie die gespecialiseerd is in alleenstaande reizen voor hoger opgeleiden, hebben ze zeker de ideale wintersport groepsreis in het programma staan. Je kunt bij VillaVibis een hbo wintersport groepsreis met bestemming Oostenrijk boeken. De wintersport bestemmingen voor 2021 zijn Flachau, Sell Am See, Saalbach en Kirchberg. Allemaal top wintersport plaatsen.


Voor beginnende en gevorderde wintersporters

Je kunt als beginnende wintersporter deelnemen aan een skivakantie bij VillaVibes maar ook als ervaren skiër zijn er mogelijkheden. Er zijn pistes met de kleuren blauw, rood of zwart. Je verblijft in een luxe hotel met zwembad direct aan de piste of op een andere top locatie.
Je kunt bij VillaVibes en Estivant kijken wat de groepssamenstelling is, vóór je een single groepsreis wintersport boekt.


wintersport met singles

In hoeverre zijn deze wintersport reizen 2021 voor singles Coronaproof?

Zowel Estivant als VillaVibes doen er alles aan om haar wintersport reizen veilig en gezellig te maken. Dat betekent 1,5 meter afstand houden maar toch gezellig dingen met elkaar doen. Gelukkig is er volop ruimte op de pistes en kun je dus genieten van sneeuw en skiplezier. Waarschijnlijk zitten de echte apres ski mogelijkheden er niet in. Niemand weet of het coronavirus snel teruggedrongen zal worden en wat de maatregelen van de plaatselijke en regionale overheden voor het wintersportplezier gaan betekenen.


Annuleren van je wintersport single groepsvakantie

Mocht je wintersport groepsreis in verband met het coronavirus geannuleerd worden, dan krijg je volgens de voorwaarden van de reisorganisatie je geld helemaal of gedeeltelijk terug. informeer altijd even naar de actuele stand van zaken en het reisadvies.
Sluit altijd een wintersport reisverzekering af. Ook bij een verzorgde all inclusive vakantie. Vergelijk de voorwaarden en tarieven voor je een reisverzekering met wintersportdekking afsluit.

Een last minute single skivakantie boeken?

In verband met onzekerheden rond het coronavirus, de vaccinaties en het reisprogramma voor single reizen, kunnen wij ons voorstellen dat je wacht met het boeken van je single wintersport reis totdat er meer duidelijk is. Tegelijkertijd, het aanbod single groepsreizen Oostenrijk, Italië en Frankrijk is niet geel groot. Als je op een 8 daagse last minute wintersport reis “gokt” is er een kans dat de alleenstaande reizen al volgeboekt zijn en je mis grijpt bij het boeken van een georganiseerde groepsreis voor alleenstaanden. Veel overwegingen dus. De komende maanden wordt er zeker meer duidelijk. Ook voor single reizen voor de zomervakantie.
Lees hier meer over last minute wintersport reizen.