Als alleenstaande een skivakantie boeken

Veel mogelijkheden om als alleenstaande in 2023 op wintersport vakantie te gaan

Als je van wintersport en skiën houdt én single bent, heb je extra mogelijkheden een leuke skivakantie te boeken. Naast het reguliere aanbod wintersport vakanties heb je de speciale categorie alleenstaande wintersport reizen. Dat zijn wintersport groepsreizen voor singles met bestemmingen zoals Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alleen vrijgezellen kunnen aan deze groepsreizen deelnemen. Je hebt als alleenstaande wat betreft winter vakantie mogelijkheden een streepje voor.

Als alleenstaande een skivakantie 2023 boeken

Als je nu naar het aanbod single wintersport reizen 2023 kijkt, zie je dat de meeste single reisorganisaties nog wat terughoudend zijn met het presenteren van hun wintersport aanbod 2023. Dit komt omdat nog niet duidelijk is welke effect de coronacrisis heeft op de wintersport. Welke wintersportlanden worden als veilig beschouwd en welke niet? Wie biedt er coronaproof wintersport reizen singles aan?? Tot nu toe heeft alleen Estivant single vakanties zich van de rest kunnen onderscheiden. Zij hebben al een uitgebreid programma single wintersport reizen 2023.


wintersport met vrienden

Nu boeken of wachten op last minute single wintersport aanbiedingen?

Als je van plan bent om in januari, februari of maart 2023 deel te nemen aan een single skivakantie, is het de vraag of het slim is al in 2022 te boeken of te wachten op aantrekkelijke last minute aanbiedingen. Die vraag is moeilijk te beantwoorden want niemand weet welk effect de corona pandemie heeft op wintersport mogelijkheden in het algemeen. Omdat de vraag naar georganiseerde wintersport rezen voor singles groot is, kunnen we ons voorstellen dat je nu je al je wintersport reis bij Estivant boekt. Dan ga je voor de grootste zekerheid en het meest gevarieerde wintersport aanbod voor alleenstaanden.


Boek je alleenstaanden skivakantie bij de juiste groep

Bij single groepsreizen wordt er gewerkt met groepen van gelijke leeftijd. Als je een vrijgezel bent van 22 jaar, is het natuurlijk niet aantrekkelijk om deel te nemen aan een single wintersport groepsreis voor 55 plussers. Single reis organisatoren stellen voor het wintersport programma bij voorkeur groepen samen van rond de 20 personen met een gelijke verhouding mannen en vrouwen. De grootste groep is die van singles met de leeftijdsgroep 40 tot 55 jaar. Je kunt echter ook als 69 jarige nog deelnemen aan eens alleenstaanden groepsreis.


wintersport met singles

Single skivakantie met kerstmis?

Er op uit gaan met kerstmis?? Zeker doen. Niemand wil met kerst alleen thuis zitten en dat hoeft ook niet. Je kunt met kerst lekker in Oostenrijk zitten en bij Estivant een wintersport reis boeken. Bij Estivant hebben ze leuke wintersport bestemmingen in Oostenrijk, Salzburgerland en Italië. Maar je kunt ook een last minute skivakantie Italië boeken op zelfstandige basis. Gezelligheid en aprés ski is minstens zo belangrijk als de skivakantie zelf. Als je niet met kerstmis alleen thuis wilt zitten, is het nu het moment om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt kiezen voor single wintersport Italië of Oostenrijk maar een stedentrip of wandel groepsreis kan ook aantrekkelijk zijn.


uitrusten bij het chalet

Populaire wintersport gebieden

Als je zelf je wintersport vakantie wilt invullen en niet wilt deelnemen aan een alleenstaanden groepsreis, is het fijn om te weten wat dan de leukste en beste wintersport gebieden van Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Duitsland zijn. Voor Duitsland is dat niet zo moeilijk, dat is het Sauerland met de plaats Winterberg. Voor de andere landen geldt dat het van vele factoren afhankelijk is zoals sneeuwhoogte, apres ski mogelijkheden en vooral het reisadvies in verband met corona cris. Of je nu je skivakantie in Saalbach Hinterglemm, Montafon of Ischgl boekt, voor nu staat veiligheid voorop. Het is vooral belangrijk een skivakantie te boeken met vertrek garantie en corona proof garantie.


Wintersport single groepsreizen hoger opgeleiden.

Als je een alleenstaande man of vrouw bent met een hoger opleiding, kan je overwegen een single wintersport groepsreis voor hoger opgeleiden in 2023 te boeken. Uit ervaring blijkt dat groepsreizen voor hoger opgeleiden een succes is. Er zijn diverse reisorganisaties gespecialiseerd in skivakanties voor vrijgezellen met een hogere opleiding. Villavibes is er één van.
Je vindt uitgebreide informatie over single reizen hoger opgeleiden op het internet. Als je als alleenstaande een skivakantie wilt boeken voor de kerst of in 2023 heb je vele mogelijkheden. Een single wintersport groepsreis is een garantie voor veel plezier en actie!